Hakkımızda

Özel Süper Çocuk Anaokulu

Hakkımızda

Özel Süper Çocuk Anaokulu, 38 yıldır Levent’te faaliyet göstermekte olup, 2 – 5 yaş dönemindeki çocuklara İngilizce eğitim olanağı sağlamaktadır. Anaokulu eğitim programımız, İngiliz Erken Çocukluk Eğitim Modelini (EYFS) esas almaktadır.

•  <span class="lte-header lte-h6"> Vizyonumuz </span>
    Vizyonumuz Eğitim hayatının ilk adımlarında mutlu olan çocuğun, duygusal, sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimi daha kolay olur. Bulunduğu yerde sevildiğini hisseden çocuk, özgüvenli, dayanışmayı, paylaşmayı, sosyalleşmeyi, problem çözmeyi çabuk öğrenen bir birey olur.
  •  <span class="lte-header lte-h6"> Misyonumuz </span>
    Misyonumuz Özel Süper Çocuk Anaokulu olarak çocuk gelişiminde en önemli dönem olan okul öncesinde çocuklarımızın; özgüveni gelişmiş, saygılı, yaratıcı, eğlenirken öğrenen mutlu bireyler olarak yetişmesi en temel önceliğimizdir.

•  <span class="lte-header lte-h6"> Yaklaşımımız </span>
    Yaklaşımımız • BÜTÜNSEL: Çocuklarımızın zihinleri ve bedenleri birbirleri ile bağlantılıdır. Onların gelişimlerinin doğru bir şekilde tamamlanabilmesi için fiziksel, duygusal ve sosyal alanlarında yaşlarının gerektirdiği seviyeye ulaştıklarından emin olmalıyız. Eğitim programımız, haftalık alt konulara bölünmüş sekiz ana konudan oluşmaktadır. Konular ve alt konular arasında yumuşak bir geçişe önem veriyoruz, böylece öğretilen tüm kavramların yıl boyunca birçok kez tekrar ortaya çıkacağından ve her yeni durumda çocukların doğal olarak bu konudaki bilgilerini pekiştireceklerinden emin oluyoruz.

• OYUN ODAKLI: Çocukların doğduğu ilk yıllar, beyinlerinin bütün kapasite çalıştığı ve beceriler ürettiği yani gelişimlerinin en önemli dönemidir. Oyun, etkili öğrenmenin anahtarıdır ve oyun ilgi çekici, eğlenceli ve sosyal olarak etkileşimlidir, dolayısıyla tüm gelişim alanlarında güçlü bir öğrenme fırsatı yaratıcısıdır. Çocuklar sürekli olarak etraflarındaki her şeyden ve herkesten bir şeyler öğrenirler. Eğitim programımız, çocukların hem bağımsız hem de rehberli oyun yoluyla keşfedebilecekleri, seçimler yapabilecekleri, bildiklerini kullanabilecekleri ve yeni bilgiler edinebilecekleri bir ortam sağlar. Tüm etkinlikler, çocuklarımızı büyük başarılara taşımak ve hedeflenen becerileri geliştirmek için gerekenleri sunarken eğlenceli olacak şekilde düşünülmüş ve hazırlanmıştır.

• ÇOCUK MERKEZLİ: Çocuklarımızı öğrenme sürecinin merkezine alarak, rutinlerimizi ve aktivitelerimizi planlıyoruz. Her çocuk benzersizdir ve tam potansiyeline ulaşmak için farklı araçlara ve yaklaşımlara ihtiyaç duyabilir. Programımız, çocuklarımızın özelliklerini belirlemek ve desteklemek için her birinin ihtiyaçları ve ilgi alanlarına göre şekillenir.