Psikoloji Birimi

about_01
Özel Süper Çocuk Anaokulu

Psikoloji Birimi

Eğitimimiz öğrenci öğretmen ve veli üçgeninden oluşan bir platformdur. Bu birliktelik ne kadar bilinçli ve sağlıklı olursa çocuklarımız da aynı oranda sağlam bir kişilik kazanırlar. Bunu sağlamak üzere alanında uzaman psikologlarımız eşliğinde gelişmiş eğitmen kadromuz ile çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine her türlü desteği sunmaktayız.

Randevu ile gerçekleştirilen görüşmeler dışında yılda dört kez yaptığımız veli toplantıları ile paylaştığımız gözlem formları sayesinde ebeveynler ile iletişimimizi pekiştirmekteyiz.

• Öğrencilerimizin duygusal zihinsel, sosyal ve psikomotor gelişim aşamalarını değerlendirmekteyiz.
  • Çocuğun gelişimine ihtiyaç duyulduğu herhangi bir alan fark edilirse bu konuda o çocuğa yönelik gelişimsel etkinlikler uygulamaktayız,
  • Anne ve babaya çocuğun problemini çözmek konusunda rehberlik etmekteyiz,
  • Aileye, ebeveynlik becerileri ve aile içi iletişim konularında destek vermekteyiz.